Ειδήσεις Ανασκοπήσεις - Το σχόλιο της Δευτέρας

Το σχόλιο της Δευτέρας

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και θέλουμε να ενημερώσουμε τους φανατικούς αναγνώστες της στήλης μας ότι δεν υπάρχει «σχόλιο της Δευτέρας»! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, δεν έχει σχόλιο σήμερα! Λόγω της ημέρας, οι συντάκτες της στήλης, που ειρήσθω εν παρόδω σήμερα γίνεται 27 εβδομάδων, έκριναν ότι δεν πρέπει να σας κουράσουν με επαγγελματικά θέματα.

Για το λόγο αυτό σας προτρέπουν να περάσετε τις ώρες της σημερινής αργίας οικογενειακά, με τους δικούς σας ανθρώπους, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. 

Θα είμαστε κοντά σας την επόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Ευχόμαστε σε όλους σας  χρόνια πολλά, υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε.


Υ.Γ. Αν παρόλα αυτά θέλετε να ενημερωθείτε για όσα συνέβησαν την Μεγάλη Εβδομάδα, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στην ειδική ενότητα που υπάρχει στην κεντρική σελίδα με τίτλο "ανασκόπηση συνολικών θεμάτων μηνός".
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο