Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Eγκρίθηκε από την κυβερνητική ο αναπτυξιακός νόμος 2007-2013

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα ισχύσει κατά την περίοδο 2007-2013 συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής υπό τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός ...

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα ισχύσει κατά την περίοδο 2007-2013 συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής υπό τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομίας, ότι εγκρίθηκαν 2.660 επενδυτικά σχέδια ύψους τριών δισ. ευρώ κάτι που σημαίνει 10.000 επιπλέον νέες θέσεις εργασίας και πολύ περισσότερες έμμεσες νέες θέσεις εργασίας.
Σύμφωνα με τον Γ.Αλογοσκούφη, ο νόμος απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με το νέο χάρτη της περιόδου 2007-2013 και θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους. Η διάταξη, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας τόνισε πως η χώρα έχει εδώ και 20 μήνες τον καλύτερο αναπτυξιακό νόμο που είχε ποτέ και στις ίδιες βάσεις θα πορευθεί και για την περίοδο 2007-2013. Το τριζωνικό σύστημα κατανομής των νομών με ποσοστά 20-30-40% και επιπλέον μέχρι και 20% και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα φθάσει στα ποσοστά της επιδότησης στο 60%, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Σιούφας ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός σχεδίων που έχουν υποβληθεί και τα μισά ήδη εκπονούνται, δίνοντας ανάπτυξη στη χώρα και στην περιφέρεια.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο