Το Soft1 300 της SOFTONE στα καταστήματα EXPERT ΕΛΛΑΣ

Επιχειρήσεων Νέα

12 Δεκέμβριος 2006
Την εφαρμογή Soft1 300 της Soft One Technologies A.E. επέλεξε να προτείνει στα καταστήματα της η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών Expert Ελλάς Α.Ε., προκειμένου να στηρίξει τις μηχανογραφικές ανάγκες της.... Taxheaven.gr

Την εφαρμογή Soft1 300  της Soft One Technologies A.E. επέλεξε να προτείνει στα καταστήματα της η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών Expert Ελλάς Α.Ε., προκειμένου να στηρίξει τις μηχανογραφικές ανάγκες της.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως:
α) μηχανογραφικές ανάγκες της Expert Ελλάς Α.Ε. και των καταστημάτων
β) τεχνολογία και καινοτομία εφαρμογών software
γ) λειτουργικότητα, ευκολία χρήσης και εκμάθησης
δ) δυνατότητα εύκολης ανταλλαγής αρχείων μεταξύ των κεντρικών υπηρεσιών της Expert και καταστημάτων
ε) ευκολία μετάβασης από προηγούμενη εφαρμογή σε νέα (μεταφορά δεδομένων)
Σχετική ανακοίνωση έγινε σε εκδήλωση - ημερίδα της Expert  στην οποία η εφαρμογή Soft1 παρουσιάστηκε στους μετόχους-ιδιοκτήτες των καταστημάτων της αλυσίδας. Στη συζήτηση που ακολούθησε επιβεβαιώθηκαν οι θετικές εμπειρίες των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ήδη το σύστημα καθώς και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει σε θέματα οργάνωσης και ανταγωνιστικότητας – τόσο σε κάθε επιχείρηση-μέλος της αλυσίδας Expert όσο και στην αλυσίδα συνολικά.
 
To έργο εκτελείται από τις μηχανογραφικές υπηρεσίες της Expert Ελλάς με τη συνδρομή της εταιρείας Pro Data και των συνεργατών της SoftOne σε όλη την Ελλάδα.

Η αλυσίδα καταστημάτων Expert Ελλάς έχει επιτύχει ταχύτατη επέκταση του δικτύου της σε μικρό σχετικά χρόνο, έχει κερδίσει ηγετική θέση στον κλάδο και παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης.  

Εκτός από την Expert, το πληροφοριακό σύστημα Soft1 έχει πληθώρα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, franchise, υποπρακτορείων τύπου και άλλων κλάδων, ενώ πρόσφατα η SoftOne ανακοίνωσε πρόσθετες δυνατότητες on και off line συνδέσεων με υποκαταστήματα και απομακρυσμένα sites με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες emergency σε περίπτωση διακοπής των τηλεπικοινωνιών. 


Προφίλ:
Η Soft One Technologies A.E. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 με στόχο την παροχή καινοτομικών ολοκληρωμένων λύσεων για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων που στοχεύουν στην πολύπλευρη και αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών τους συστημάτων στο σύγχρονο, σύνθετο και διευρυμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Στο Δ.Σ. της SoftOne μετέχουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου της πληροφορικής που συνετέλεσαν σημαντικά στη διάδοσή της στις ελληνικές επιχειρήσεις.
Οι εφαρμογές Soft1 της SoftOne απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, αναπτύχθηκε εντελώς νέα αποκλειστική τεχνολογία που εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας των εφαρμογών, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιήθηκαν οι σύγχρονες δυνατότητες των μοντέρνων βάσεων δεδομένων και των τεχνολογιών Διαδικτύου, προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και μακροβιότητα.
Εκτός από τα κεντρικά γραφεία στην Καλλιθέα Αττικής, η SoftOne διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Στοιχεία επικοινωνίας
Ακτή Ποσειδώνος 6, 176 74 Καλλιθέα Αττικής Ι. Τσαλουχίδη 4, 542 48 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 210 9484790, Fax: 210 9484094  Τηλ.: 2310 334646, Fax: 2310 334639
Site: www.softone.gr
Email: [email protected]