Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα ένταξης στις ρυθμίσεις του Ο.Γ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Ο.Γ.Α.

Δελτίο Τύπου

Μ. Τετάρτη 16.04.2014

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι:

Τέθηκε εκ νέου σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΓΑ, που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του Οργανισμού, που δεν είχαν ενταχθεί έως τώρα στη ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών, «Νέα Αρχή» να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.

Επίσης, οι οφειλέτες ασφαλισμένοι μπορούν για πρώτη φορά να υπαχθούν στην «Πάγια Ρύθμιση».

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής με τίτλο «Υποβολή Αίτησης Ρυθμίσεων “Νέα Αρχή” και “Πάγια” του Ν.4152/2013», που είναι διαθέσιμη στην κεντρική ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Υπενθυμίζεται, πως με τη Ρύθμιση «Νέα Αρχή», οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των καθυστερούμενων ασφαλιστικών τους εισφορών, έως 38 δόσεις.

Τέλος, με την «Πάγια Ρύθμιση», οι ασφαλισμένοι μπορούν να προχωρήσουν σε διακανονισμό των καθυστερούμενων, μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για ρύθμιση, ασφαλιστικών εισφορών τους, έως 12 μηνιαίες δόσεις.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΓΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο