Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Παράθυρο» από Θεοχάρη για τρίμηνες δηλώσεις Φ.Π.Α. των αγροτών

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αγρότες του κανονικού καθεστώτος το επιθυμούν να υποβάλουν τρίμηνες δηλώσεις ΦΠΑ άφησε μέσω twitter o Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Όπως είναι γνωστό, με βάση τα όσα είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση και ενσωματώθηκαν στον τελευταίο πολυνόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή, η υποχρέωση υποβολής ΦΠΑ από τους αγρότες που τηρούν στοιχεία εσόδων-εξόδων είναι ετήσια. Ωστόσο, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις φορολογουμένων στο twitter ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να δοθεί η επιλογή σε όσους το επιθυμούν για διευκόλυνση να καταθέτουν και τρίμηνες δηλώσεις.

Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι για το θέμα θα δοθούν σύντομα περισσότερες διευκρινίσεις.

Πηγή agronews.gr


Ετικέτες για αναζήτηση Θεοχάρης αγρότες δηλώσεις ΦΠΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο