Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Στις συκοφαντίες της Wind, δεν θα μείνουμε αδρανείς!

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

ΑΘΗΝΑ 14.4.2014

Αρ. Πρωτ.: 494

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ WIND, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ!

Οι φορολογικές υπηρεσίες έχουν βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο επιθέσεων, από διάφορους κύκλους και με διαφορετικούς σκοπούς. Πολύ συχνά δε και με ακραίες τρομοκρατικές ενέργειες.

Στο σήριαλ αυτών των επιθέσεων, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα «επεισόδιο» από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, η οποία για να προάγει τα προϊόντα της, επέλεξε να προσβάλει το κύρος των υπηρεσιών μας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων σε αυτές, μα προπαντός να θυσιάσει στο βωμό «του όποιου κέρδους της», την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών μας.

Στη πρόκληση αυτή απαντάμε ΑΡΧΙΚΑ, με εξώδικο προς την WIND, τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Επίσης με έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζητάμε την διακοπή της σύμβασης με τη συγκεκριμένη εταιρεία για τα εκατοντάδες υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, γιατί είναι τουλάχιστο περίεργο, αν όχι θρασύτατο να συκοφαντείς υπαλλήλους, από τους οποίους είτε ως υπηρεσία είτε ως απλούς καταναλωτές, εισπράττεις μεγάλα ποσά κάθε μήνα…

Αυτή είναι η αρχική μας απάντηση και θα συνεχίσουμε, γιατί την αξιοπρέπειά των οικογενειών μας δεν θα την θυσιάσουμε σε καμία σκοπιμότητα. Το κύρος των υπηρεσιών μας είναι αδιαπραγμάτευτο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο