Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε 42 νόμους του κόμβου επήλθαν αλλαγές με το πολυνομοσχέδιο

Το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο (ήδη ν. 4254/2014), επέφερε αλλαγές σε 42 νόμους που εμπεριέχονται στο φορολογικού αρχείο του κόμβου. Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο κόμβος διαθέτει το πληρέστερο και μεγαλύτερο φορολογικό αρχείο κωδικοποιημένων νόμων -σε θέματα που άπτονται του επαγγέλματος του λογιστή-φοροτεχνικού-, που ήδη ξεπερνά τους 180 νόμους. Το αρχείο εμπλουτίζεται καθημερινά και σύντομα θα προστεθούν και άλλοι νόμοι.

Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν ήδη μια σειρά από πρωτοποριακά και καινοτομικά εργαλεία που καθιστούν την εργασία τους πολύ πιο εύκολη. Μάλιστα, ο πρωτοποριακός τρόπος κωδικοποίησης και παρουσίασης των αλλαγών σε όλους τους νόμους έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό αίσθηση στο χώρο και αποτέλεσε οδηγό για όσους ακολουθούν ασθμαίνοντες τις εξελίξεις.

Μέσω των νέων καινοτομικών εργαλείων του TaxHeaven που θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας, ευλπιστούμε να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της έγκυρης πληροφόρης αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε τη δυνατότητα στους συναδέλφους να ασκούν το επάγγελμά τους με συνέπεια κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Δείτε όλους τους νόμους στους οποίους επέφερε αλλαγές ο ν. 4254/2014
 
Σημείωση: Οι μη συνδρομητές μέσα από την είδηση αυτή μπορούν να δούν ενδεικτικά κάποιες από τις αλλαγές, ενώ οι συνδρομητές μας μπορούν να βλέπουν όλες τις αλλαγές.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο