Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Μετά τις 20 Δεκεμβρίου η ρύθμιση χρεών προς το ΙΚΑ

Το νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ συζήτησε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Βαρθολομαίος με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες χωρίς καθυστέρηση.....

Το νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ συζήτησε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Βαρθολομαίος με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες χωρίς καθυστέρηση.
Ο κ. Βαρθολομαίος μετά την ωριαία συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή, είπε, ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία του ιδρύματος το 2006 και τον προγραμματισμό που έχει γίνει για το 2007. Ο πρόεδρος, πρόσθεσε ο κ. Βαρθολομαίος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ΙΚΑ και μου είπε να προχωρήσω στην επιτάχυνση όλων των διαδικασιών για τον χρόνο απονομής των συντάξεων αλλά και των ραντεβού των γιατρών.

Αναφορικά με τη ρύθμιση των χρεών προς το ΙΚΑ ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι περιμένει να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία από τη Βουλή και στη συνέχεια να την εφαρμόσει το Ίδρυμα, τονίζοντας πως σκοπός είναι να υπάρξει οικονομικό όφελος για το ΙΚΑ. O κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι η ρύθμιση των χρεών προς το ΙΚΑ υπολογίζεται ότι θα μπορεί να γίνει μετά τις 20 του μήνα ύστερα από την ψήφιση του νόμου και την έκδοση του ΦΕΚ.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο