Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Δημοσιοποίηση ΠΟΛ και φορολογικών απαντήσεων στο site του Υπουργείου - Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας

Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) ΟΜΟΝΟΙΑΣ 161 - Καβάλα

* Τηλ.2510-831667,fax 2510-224698 *e-mail: [email protected]
Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου Καβάλας 410/03-12-199 9 και αριθμός καταχώρησης 11/21-2-2000
Α.Φ.Μ.: 999866190 – ∆.Ο.Υ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Προς τον Γεν. Γραμματέα Εσόδων κο ΘΕΟΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
Κοινοποίηση: Υφυπουργό Οικονομικών κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Γ.Γ.Π.Σ.
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αρ.Πρωτ. 0320/10-04-2014 Θέμα:

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛ. και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ στο site του Υπουργείου

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την αναγκαιότητα – που και εσείς έχετε κατ’ επανάληψη επισημάνει – της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του Κλάδου μας – όπως και κάθε φορολογούμενου - για κάθε νόμο, Υπουργική ή δική σας Πολυγραφημένη Απόφαση,
ή απάντηση όλων των Τμημάτων σε ερώτημα που αφορά θέματα του Υπουργείου Οικονομικών.

Τίθενται εύλογα ερωτήματα για την αιτία που δεν επιτρέπει να αναρτούνται στο site του Υπουργείου ή της Γ.Γ.Π.Σ. όχι μόνον οι Φορολογικοί Νόμοι αλλά και ΟΛΕΣ οι ΠΟΛ., οι απαντήσεις σε φορολογικά ερωτήματα αλλά και οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου.

Θεωρούμε παράλογο όλα τα ανωτέρω να δημοσιοποιούνται μέσω άλλων site και να έχουμε την «υποχρέωση» να ανατρέχουμε σε αυτά για να ενημερωθούμε.

Ρωτάμε πως είναι δυνατόν να στέλνονται σε αυτά τα site ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ και να μην αναρτώνται στο site του Υπουργείου ή να μην στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή και στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για να αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα της;

Θα μπορούσατε να είχατε δημιουργήσει και ένα σύστημα ΑΜΕΣΗΣ ενημέρωσης ΟΛΩΝ των Λογιστών – Φοροτεχνικών μέσω e-mail (τα έχει όλα η Γ.Γ.Π.Σ.) με ελάχιστο κόστος σε χρόνο και χρήμα.

∆ικαιούμαστε να απαιτήσουμε την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος που εξυπηρετεί το ∆ΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ καθώς έτσι το Ελληνικό ∆ημόσιο θα εξοικονομήσει πολλαπλάσιο χρόνο και χρήμα.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα του Κλάδου μας.

Με εκτίμηση
Για το ∆.Σ.

Ο Πρόεδρος του ∆.Σ.
Νικόλαος Πατέλης

Ο Γ.Γραμματέας
Ιωάννης Παναγιωτίδης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο