Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο καινοτομικό on line σεμινάριο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Το Taxheaven διοργανώνει on line σεμινάριο την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014, με θέμα: Φορολογία εισοδήματος Φυσικών προσώπων - συμπλήρωση βήμα βήμα όλων των δηλώσεων οικ. έτους 2014.


Μέσω του οn line διαδραστικού σεμιναρίου έχετε τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων αλλά και προβολής των διαφανειών στην οθόνη του υπολογιστή σας.


Εισηγητές του Σεμιναρίου:
-> Γεώργιος Χριστόπουλος : Λογιστής-φοροτεχνικός, Γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
-> Κωνσταντίνος Γραβιάς : Λογιστής-φοροτεχνικός, μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven.

Το Τaxheaven προχωρά σε μία ακόμα καινοτομία. Οι ενδιαφερόμενοι κατά τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν 3 ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στο on line σεμινάριο και θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανομή και στόχευση της ύλης του. Βέβαια, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής

H δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο