Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

To Νέο πρόσωπο του Τax Heaven

Ο μεγαλύτερος Λογιστικός - Φοροτεχνικός Κόμβος Ενημέρωσης στην ελλάδα, αναβαθμίζεται...

Ο μεγαλύτερος Λογιστικός - Φοροτεχνικός Κόμβος Ενημέρωσης στην Ελλάδα, αναβαθμίζεται, και σας παρουσιάζει το Νέο του πρόσωπο.

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό διαδυκτιακό χώρο η πρώτη Λογιστική - φοροτεχνική πύλη ενημέρωσης  αποκτά ένα ακόμα νέο πρόσωπο.

Ενα πρόσωπο το οποίο είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς συνεχών αναβαθμίσεων και τροποποιήσεων , οι οποίες έχουν ως γνώμονα την καλύτερη και αμεσότερη παροχή οικονομικής πληροφόρησης.

Στον Νέο ιστοχώρο μπορείτε να δείτε:

 • Το νέο On line βιβλιοπωλείο εμπλουτισμένο με νέα βιβλία και προγράμματα.
 • Tις Νέες Internet Toolbars αναβαθμισμένες με νέες διευθύνσεις, και λειτουργίες.
 • Την ανανεωμένη  υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας , στην οποία δεν χρειάζεστε πλέον Κωδικούς για την δημοσίευση αγγελιών.
 • Την νέα ταχύτερη μηχανή αναζήτησης αποφάσεων νόμων και  λοιπών πληροφοριών του κόμβου.
 • Τις νέες επιλογές στην προβολή όλων των αποφάσεων
 • Το νέο Ημερολόγιο προθεσμιών με δυνατότητες πολλαπλής προβολής.
 • Την πρωτοποριακή υπηρεσία Daily Info, για την καθημερινή ενημέρωσή σας.
 • Τις Νέες Ενημερωτικές Σελίδες (Οδηγός Ακινήτων και Πληροφορίες για το επάγγελμα του Λογιστή - φοροτέχνη) 

Και πολλές άλλες ακόμα αλλαγές

Εκ της Διευθύνσεως

Κων/νος  Γραβιάς
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο