Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

H ΓΣΕΕ καταδικάζει τις μονομερείς ενέργειες της ALPHA BANK

H ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εργοδοτική πρακτική της ALPHA BANK, η οποία ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τη νομοθεσία αποφασίζει τη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, χωρίς να έχει προηγηθεί διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων αλλά και την ΟΤΟΕ αποφασίζοντας τη μείωση των αποδοχών και ακολουθώντας στην ουσία ετσιθελικές πρακτικές.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στις τράπεζες στήριξαν με θυσίες τις αναδιαρθρώσεις των τελευταίων χρόνων στο πιστωτικό σύστημα, τέτοιου είδους ενέργειες πυροδοτούν εκρηκτικό κλίμα.

Η ΓΣΕΕ καλεί τη διοίκηση της ALPHA BANK να σεβαστεί τις επιχειρησιακές συμβάσεις και να προχωρήσει άμεσα σε ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους.

Σε κάθε περίπτωση η Συνομοσπονδία θα στηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα τόσο του Συλλόγου των εργαζομένων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας όσο και της ΟΤΟΕ, ώστε να σταματήσουν οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες και οι τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΣΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο