Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση - πρόσκληση εγγραφής στην Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης, καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους  λογιστές φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες, σε μαζική εγγραφή στην Ενωση Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης και σε ταμειακή τακτοποίηση όσων ήδη είναι μέλη της, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη μείωση της συνδρομής στην οποία δεσμεύτηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΕΕΘ.
 
Όλο το τελευταίο διάστημα με την ανάπτυξη της αγωνιστικής δραστηριότητας του κλάδου ενάντια στα μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα, έχει φέρει στην επιφάνεια μερικές και αυτονόητες αλήθειες.
 
1) Η αγωνιστική αυτή δραστηριότητα κάνει ακόμα πιο διακριτή την αντίθεση των χιλιάδων συναδέλφων με την λογική των ηγεσιών της ΠΟΦΕΕ και της ΕΦΕΕΘ. Μια λογική διαβουλεύσεων , διαλόγου με τους «συνεργάτες» μας (βλέπε πολιτικά στελέχη των υπουργείων , Θεοχάρη κλπ),  μια λογική κλειστών και εν ολίγοις εν κρυπτώ συζητήσεων κάποιων ηγεσιών (ΠΟΦΕΕ , ΓΣΕΒΕΕ) με την πολιτική ηγεσία των υπουργείων με ένα περιεχόμενο χωρίς την έγκριση , ούτε καν την συζήτηση με τους συνάδελφους λογιστές.
 
2) Όλος αυτός ο αγώνας πρέπει να πάρει οργανωμένα και μόνιμα χαρακτηριστικά με την αλλαγή των συσχετισμών στα  όργανα που θα εκπροσωπούν την πλειοψηφία των συναδέλφων με αγωνιστική διεκδικητική κατεύθυνση και προγραμματισμό. Μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια πρέπει να επιτευχθεί η ενότητα του κλάδου η συσπείρωσή του γύρω από το σωματείο του και την ομοσπονδία του με τη μαζικοποίησή του και την συμμετοχή των συναδελφισσών –φων στις διαδικασίες του και στις υποθέσεις που μας αφορούν, στο αγώνα για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά μας.
 
3) Εάν για τη διεκδίκηση λύσεων στα ιδιαίτερα προβλήματά μας η ενότητά μας είναι εκ των ών ουκ άνευ, η συμμαχία μας με τους άλλους κλάδους των αυτοαπασχολουμένων και των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνησης των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών και των μονοπωλιακών ομίλων  που σταθερά και ενιαία με στρατηγική στρέφεται ενάντια σε όλα τα λαϊκά στρώματα με σκοπό να φορτωθούν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης για να περισωθεί η λεγόμενη «ανταγωνιστικότητα», ουσιαστικά η κερδοφορία των μονοπωλίων που πιστά υπηρετεί η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλες τις χώρες είτε με μνημόνια είτε χωρίς αυτά.

Γι΄ αυτό λοιπόν όλοι μαζί κόντρα στους εκβιαστικούς «μονόδρομους» που δεν μας εκφράζουν και δεν μας αφορούν, να βαδίσουμε το δικό μας «μονόδρομο». Το μονόδρομο της ενότητας και του αγώνα μέσα από τη μαζική συμμετοχή και τον αγωνιστικό αναπροσανατολισμό του δικού μας σωματείου.  
                                                                           
Θεσσαλονίκη 04/04/2014

τηλέφωνα επικοινωνίας

Θαλλασινός Δημήτρης
6944460807
Μουταφίδου Φένια
6977777024
Μωϋσίδης Κώστας
6978482192
Ντόγκας Γιώργος
6972557315
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο