Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δείτε όλες τις αλλαγές που επιφέρει το πολυνομοσχέδιο με ένα «κλικ»

Το TaxHeaven, εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των συνδρομητών του -εκτός των άλλων- και μέσα από την καθιέρωση διαφόρων καινοτομικών εργαλείων που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη στο δύσβατο δρόμο της φορολογίας του ελληνικού κράτους.

Αν θέλετε να δείτε άμεσε σε ποιους νόμους επέφερε αλλαγές το πολυνομοσχέδιο που έλαβε αριθμό Φ.Ε.Κ. χθες αργά το βράδυ, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε όσα σας προσφέρει το συνδρομητικό πακέτο, που ειρήσθω εν παρόδω διαθέτει πολλά πρωτοποριακά εργαλεία που έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο.

Με το πάτημα ενός κουμπιού βλέπετε άμεσα σε ποιους νόμους έχει επιφέρει αλλαγές ο ν. 4254/2014.Επιλέγοντας το ανάλογο κουμπί στην οθόνη προβολής του νόμου 4254/2014:

Μπορείτε να δείτε σε μία σελίδα  όλες τι αλλαγές στο όλους του νόμους που επέφερε ο ν.4254/2014:
Σε κάθε τροποποίηση παραγράφου έχετε δυνατότητα να συγκρίνεται την νέα με την παλαιά διάταξη και έτσι να κατανοήσετε πλήρως τις αλλαγές:


Να σημειώσουμε ότι όλες τις αλλαγές μπορείτε να τις αποθηκεύσετε σε αρχείο word ή pdfΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο