Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Κόλλιας - Κουτσούμπας συμφώνησαν στη διεύρυνση του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5202252  , FAX: 5202903,  e-mail: [email protected]

Αθήνα 7 Απριλίου  2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κόλλιας - Κουτσούμπας συμφώνησαν στη διεύρυνση του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ανεπίτρεπτο χαρακτήρισε το γεγονός της μη κλήσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σε διαβουλεύσεις για θέματα και νομοσχέδια οικονομικού περιεχομένου, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το πρωί στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνο Κόλλια, το Β' αντιπρόεδρο, Ζώη Κολιό, το Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Αλαμάνο και το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης, Χρήστο Αγγελόπουλο.

Ο κύριος Κουτσούμπας, που εκπροσώπησε το Κ.Κ.Ε. μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνο οικονομίας του κόμματος, Μάκη Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε και στο γεγονός της διακοπής της χρηματοδότησης του Ο.Ε.Ε. από τον κρατικό προϋπολογισμό, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο.

Οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου, από την πλευρά τους, παρουσίασαν στον επικεφαλής του Κ.Κ.Ε. το σχεδιασμό δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πραγματοποιούν τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις.


Από το Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ Κόλλιας Κουτσούμπας


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο