Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οδηγίες για τις αλλαγές στο έντυπο Ε1

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο TaxHeaven εδώ και χρόνια προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, σεβόμενοι την ανάγκη τους για ενημέρωση σε όλα τα θέματα που άπτονται του επαγγέλματός μας. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση γιατί στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε εμπράκτως τη φιλοσοφία μας που διαπνέεται αφενός μεν, από την έντονη συναδελφική αλληλεγγύη, αφετέρου δε, από το πάθος μας για έγκαιρη και κυρίως έγκυρη ενημέρωση.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των συναδέλφων να πληροφορηθούν για όλες τις αλλαγές στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικ. έτους 2014, αποφασίσαμε να αναλάβουμε με ίδια μέσα τη βιντεοσκόπηση της ημερίδας που διεξήχθη χθες (σ.σ. 2.4.2014) στο αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες βλέποντας τη μαγνητοσκοπημένη αυτή ημερίδα.

Να σημειώσουμε ότι η ημερίδα διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Ευχαριστούμε αμφότερους τους διοργανωτές για την πρόσκληση αλλά κυρίως για το γεγονός ότι μας δόθηκε η δυνατότητα της βιντεοσκόπησης που ευελπιστούμε να φανεί χρήσιμη σε όλους τους συναδέλφους.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα οραματιζόμαστε για τον σύγχρονο επαγγελματία λογιστή-φοροτεχνικό.


Υ.Γ.
Παρόλο που οι συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά είναι δύσκολες, παρόλο που τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να αποτελέσει την αφορμή για να απεμπολήσουμε την ανθρώπινή μας ιδιότητα. Οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από κάθε άλλο. Η συναδελφική αλληλεγγύη, η επαγγελματική αξιοπρέπεια, οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, οι κοινοί στόχοι, κ.λπ. αποτελούν βασικούς πυλώνες για τη δημιουργία μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των συναδέλφων.

Επίσης, με αφορμή ένα πρόσφατο γεγονός που συνέβη πριν δυο ημέρες, να θυμίσουμε τη γνωστή ρήση του Αριστοτέλη «Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, αυτό είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι εύκολο».

Το video μπορείτε να το δείτε και σε πλήρη οθόνη επιλέγοντας το εικονίδιο κάτω δεξιά από την οθόνη προβολής.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο