Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - Ηλεκτρονικές δηλώσεις Φ.Ε.Φ.Π. 2014

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 2-4-2014

Με το σύνθημα «10+1 λόγοι συνεργασίας για να υποβληθούν ομαλά φέτος οι δηλώσεις ηλεκτρονικά», 200 και πλέον Λογιστές – Φοροτεχνικοί παρακολούθησαν την ειδική Ημερίδα που οργάνωσε σήμερα η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της  Γενικής Γραμματείας  Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α., στο αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ.

Η Ημερίδα είχε τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Φ.Ε.Φ.Π. 2014».

Ειδικοί εισηγητές από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της  Γενικής Γραμματείας  Δημοσίων Εσόδων, ενημέρωσαν τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, για τις εφαρμογές του TAXISnet, που αφορούν στην ηλεκτρονική υποβολή των  δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και τις νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Παράλληλα συζητήθηκαν προβλήματα και δόθηκαν  απαντήσεις από τους εισηγητές στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Λ/Φ, στα πλαίσια καθιέρωσης προγραμματισμένης και συντονισμένης συνεργασίας τόσο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε), με τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της  Γενικής Γραμματείας  Δημοσίων Εσόδων, για την  καλύτερη διεκπεραίωση  υποβολής όλων των φετινών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Η ημερίδα μαγνητοσκοπήθηκε με την αρωγή του κόμβου Taxheaven, και θα αναρτηθεί σύντομα έτσι ώστε όλοι οι συνάδελφοι να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                   

Δημήτρης Τσαμόπουλος                               

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Χριστόπουλος


Ετικέτες για αναζήτηση Ε.Φ.Ε.Ε.Α. TAXISnet Taxisnet ΔΗΛΕΔ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο