Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η επιμόρφωση των λογιστών φοροτεχνικών για την απόκτηση της Α΄ τάξης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σεμινάρια Αναβάθμισης

Σύντομα οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για την απόκτηση της Α’ Τάξης θα κληθούν να παρακολουθήσουν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, ως προϋπόθεση για την αναβάθμισή τους.

Για πρώτη φορά το Οικονομικό Επιμελητήριο θα υλοποιήσει το σεμινάριο αναβάθμισης τάξης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η διάδοση της γνώσης με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (το γνωστό e-learning) αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο μάθησης, που παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό από το χώρο του  κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου. Το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ύλης, το οποίο, στο συγκεκριμένο σεμινάριο, έχει προετοιμάσει εκπαιδευτική ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες υψηλού κύρους, παρέχεται με τη μορφή πολυμέσων, δηλαδή εκτός από το κείμενο και με ήχο, βίντεο κλπ.

Ο Οικονομολόγος και ο Λογιστής-Φοροτεχνικός μέσα σε ένα ιδιαίτερα ‘σκληρό’ οικονομικό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον, είναι υποχρεωμένος να μεριμνά για την επικαιροποίηση των γνώσεών του και να συμμετέχει σε μία διαρκή διαδικασία μάθησης, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες πάντα στις πλέον σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους.

Προσανατολισμένος προς αυτή την κατεύθυνση ο φορέας μας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο συνάδελφο επαγγελματία και να του παρέχει τα εργαλεία και τα μέσα για την επίτευξη αυτού του στόχου.


Ετικέτες για αναζήτηση Οικονομικό Επιμελητήριο e-learning


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο