Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Συνέχεια επιθέσεων εναντίων εφοριών και εφοριακών

Αθήνα 1.4.2014
Αρ. Πρωτ.: 483

ΠΡΟΣ: Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων
κ. Θ. ΘΕΟΧΑΡΗ

ΚΟΙΝ: 1. Γεν. Δ/ντή Διοικητικής Υποστήριξης
κ. Γ. ΧΑΤΖΑΚΗ
2. Δ/ντη Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού
κ. ΑΘ.ΜΑΡΡΑ
3. Δ/ντρια Δ/1
κα Μ. ΜΠΟΛΕΤΗ

Μετά την χθεσινή μας συνάντηση όπου σας θέσαμε για ακόμη μια φορά και το πολύ σοβαρό θέμα των επιθέσεων εναντίων εφοριών και εφοριακών, επανερχόμαστε διότι περιήλθαν σε γνώση μας ΕΠΙΠΛΕΟΝ γεγονότα που μας καθιστούν ιδιαίτερα ανήσυχους .

Στη ΔΟΥ Ν. Ιωνίας Βόλου, μετά τον εμπρησμό υπήρξε ανάληψη της συγκεκριμένης επίθεσης με κείμενο στην ιστοσελίδα www.e-Volos.gr και επιπλέον απειλές.

Στη ΔΟΥ Τρικάλων πολίτης επιτέθηκε σε υπαλλήλους, όπως μας γνώρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Συλλόγου . Για τα παραπάνω περιστατικά επισυνάπτουμε και σχετικά έγγραφα. Τα γεγονότα πια έχουν καθημερινή συχνότητα, ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ να αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλία προστασίας των υπαλλήλων, διαφορετικά αναλαμβάνεται πλέον αποκλειστικά ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο