Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Καταγγελία της Π.Ο.Λ. για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. 38 10 081- 38 02 923 - ΦΑΞ 38 01 227 -  ΑΘΗΝΑ
[email protected] Web Site www.pol.org.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Για ακόμη μια φορά οι Κυβερνώντες κατ' εντολή των αφεντικών τους απαγορεύουν στους εργαζόμενους να αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους. Φοβούμενοι την λαϊκή οργή για την αντιλαϊκή τους πολιτική δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε είδους κατασταλτικό μηχανισμό προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι και να υπάρχει σιωπή νεκροταφείου.

Την ίδια ώρα βέβαια όλοι οι υπουργοί της λυκοσσυμαχίας της Ε.Ε. θα συζητούν τα μέτρα που θα ισοπεδώσουν ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ίδια μέτρα που παίρνουν στην Ελλάδα έχουν ήδη υλοποιηθεί σε όλες τις χώρες τις Ε.Ε. είτε έχουν μνημόνια είτε όχι.
    
Δεν μας τρομοκρατούν και δεν θα μας σταματήσουν. Είναι απέναντι μας και θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Μαζικοποιούμε τα σωματεία μας και οργανώνουμε την πάλη μας.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 7.00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Προσυγκέντρωση του Σωματείου της Αθήνας  
6.30 μ.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο