Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Έκκληση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη

Συνάδελφοι,

Στη Θεσσαλονίκη, στις 21/3/2014 σε συνάντηση που είχαμε η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών με τους συλλόγους της πόλης, αποφασίστηκε η εγγραφή μας μαζικά στον σύλλογο της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. (καθώς ο Σ.Ο.Λ.Θ. δεν καλύπτει τους μη πτυχιούχους συναδέλφους) έτσι ώστε να αποκτήσει ο σύλλογος την απαιτούμενη μαζικότητα, δυναμική και αλλαγή στον τρόπο δράσης του, καθώς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο θεσμικά.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. ενώπιον 200 περίπου παρευρισκομένων δεσμεύτηκε ότι αν πάμε μαζικά να εγγραφούμε τουλάχιστον 250 άτομα, θα μειώσει την εγγραφή στο μισό και θα γίνουν άμεσα εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Δημιουργήθηκε γι αυτό το λόγο ένα αρχείο, για να καταγράψει τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να εγγραφούν. Εκκρεμούν κάποια θέματα (ποσό συνδρομής , παλαιότερες συνδρομές ανενεργών μελών για τα οποία περιμένουμε απάντηση της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.) αλλά θα ξεπεραστούν στην πορεία με την μαζική συμμετοχή μας.
 
https://docs.google....1qG8_U/viewform


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Σκοπός της ανάρτησης είναι να καταγραφεί η πρόθεση των συναδέλφων να εγγραφούν στην Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και ανάλογα με τη συμμετοχή θα φανεί και η αποτελεσματικότητα της κίνησής μας

ΕΠΕΙΔΗ η δύναμη βρίσκεται στα χέρια των πολλών

ΕΠΕΙΔΗ οι πολλοί είμαστε εμείς

ΕΠΕΙΔΗ
ήδη χάσαμε πολύ χρόνο , αν όχι χρόνια

ΕΠΕΙΔΗ άλλες δικαιολογίες δεν χωρούν

ΕΠΕΙΔΗ εσείς μας το ζητήσατε και όλοι μαζί το αποφασίσαμε

 

Συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης, πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια . Να δηλώσουμε την πρόθεσή μας για εγγραφή στην Ε.Φ.Ε.Ε.Θ., για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε σε μαζική εγγραφή με στόχο να έχουμε μαζική συμμετοχή, άρα και δυνατό λόγο στις εξελίξεις της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και κατ' επέκταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών Θεσσαλονίκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο