Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συγκεχυμένες πληροφορίες για την εξαίρεση συμψηφισμού Φ.Π.Α. από το πολυνομοσχέδιο

Η επίμαχη διάταξη, την οποία ανέμεναν εδώ και μήνες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, απεσύρθη, σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία στιγμή.

Εκτός του τελικού κειμένου του νόμου που ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή βρέθηκε τελικά η διάταξη για τον συμψηφισμό οφειλών ΦΠΑ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η επίμαχη διάταξη, την οποία ανέμεναν εδώ και μήνες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, απεσύρθη, σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία στιγμή, προκειμένου να γίνουν βελτιώσεις και προσθήκες.

Αναμένεται να επανέλθει στο μέλλον, σε άλλο νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ωστόσο, η διάταξη αφαιρέθηκε μετά από την αντίδραση της τρόικα.

Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΦΠΑ συμψηφισμός οφειλών


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο