Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Άτυπη κωδικοποίηση διατάξεων πολυνομοσχεδίου συμπεριλαμβανομένων των νομοτεχνικών αλλαγών που έγιναν στη Βουλή

Το TaxHeaven όπως πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα φορολογικά θέματα.

Γνωρίζοντας ότι η ενημέρωση δε σταματά ποτέ και έχοντας υπόψη μας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο να αποκωδικοποιήσουν τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά, προχωρήσαμε πρώτοι σε μια άτυπη κωδικοποίηση όλων των αλλαγών που επέρχονται με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.

Να τονίσουμε ότι η κωδικοποίηση αυτή αφορά σε θέματα που άπτονται του επαγγέλματός μας και έχουν ληφθεί υπόψη και οι τελευταίες προσθήκες - νομοτεχνικές βελτιώσεις που έγιναν χθες αργά το βράδυ στην Βουλή.

Δίπλα σε κάθε τροποποίηση παραθέτουμε και την εισηγητική έκθεση καθώς και κάποια επεξηγηματικά σχόλια του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για να μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε τις αλλαγές.

Θα ακολουθήσει φυσικά και η κωδικοποίηση όλων των νόμων, αφού δημοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ. το πολυνομοσχέδιο.

Η άτυπη κωδικοποίηση αυτή διατίθεται αποκλειστικά για τους συνδρομητές του κόμβου.

Δείτε την άτυπη κωδικοποίηση με όλες τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου
Ετικέτες για αναζήτηση κωδικοποίηση πολυνομοσχέδιο


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο