Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δημιουργία μόνιμης Επιτροπής Φορολογικών Θεμάτων από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), θεωρώντας δεδομένη τη συμβολή του στη ριζική αναμόρφωση του φορολογικού μας συστήματος και στην αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας μας, συγκρότησε επιτροπή από εμπειρογνώμονες περί των φορολογικών θεμάτων, με σκοπό την επεξεργασία και κατάθεση επιστημονικά τεκμηριωμένων προτάσεων για την κατάρτιση ενός νέου φορολογικού πλαισίου αποδεκτού και εφαρμόσιμου από την κοινωνία.

Στόχος του Φορέα μας είναι η δημιουργία ενός δίκαιου, απλού και πρωτίστως σταθερού φορολογικού συστήματος με αναπτυξιακή κατεύθυνση το οποίο θα προάγει τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας της φορολογικής αρχής με τους φορολογουμένους και σε αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούν τα μέλη της Επιτροπής.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο