Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Καταγγελία της Πανεπιστημονικής/ΔΠΚ-Ο για την απαρέδεκτη στάση του προεδρείου του Ο.Ε.Ε. να αποφύγει τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της Π.Ο.Λ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΠΚ-Ο)
http://www.dpk-o.gr/

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ/ΔΠΚ-Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε. ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛ

Tα Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ)  και της Ένωσης Λογιστών Αθήνας-Πειραιά (ΕΕΛΠ) είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 27/3/2014παράσταση διαμαρτυρίας στο Ο.Ε.Ε. αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν τη διενέργεια των επικείμενων σεμιναρίων αναβάθμισης από τη Β΄στην Α΄τάξη. Ο Πρόεδρος και το προεδρείο της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., συνεργασία ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ-ΠΟΦΕΕ-ΕΣΚΟ, φρόντισαν να απουσιάζουν παρά την έγκαιρη και έγγραφη ειδοποίηση τους από τις Διοικήσεις των συνδικάτων.

Όχι μόνο φρόντισαν να απουσιάζουν, αλλά απέφευγαν συστηματικά τις προηγούμενες ημέρες να ενημερώσουν τη διοίκηση της ΠΟΛ για ενδεχόμενη αδυναμία τους να συναντηθούν! Οι αντιπροσωπείες της ΠΟΛ, της ΕΕΛΠ και της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μπορεί να μην βρήκαν το «εξαφανισμένο» προεδρείο του Ο.Ε.Ε., αλλά συνάντησαν την παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω από το κτίριο που στεγάζεται το Ο.Ε.Ε., που μάλλον σκόπευε να «προστατέψει» το επιμελητήριο από την «εγκληματικότητα» (με ποιανού άραγε ευθύνη ήταν παρούσα η Αστυνομία;;;)…!!!

Η στάση του προέδρου (ΔΗΚΙΟ) και του προεδρείου του Ο.Ε.Ε. απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων λογιστών-φοροτεχνών είναι προκλητική και απαράδεκτη. Είναι «καθ΄εικόνα και ομοίωση» της στάσης που κρατά η κυβέρνηση απέναντι στα εργατικά συνδικάτα και τους ανέργους που παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Επιβεβαιώνουν και με αυτές τις ενέργειες, ότι έχουν φωνή και ανησυχίες μόνο για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, στο πλευρό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. αποφεύγει να συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά δείχνει ιδιαίτερες «ευαισθησίες»… ανταποκρινόμενος να συναντηθεί με γνωστές τηλεπερσόνες και πολιτικά «παπαγαλάκια» του κεφαλαίου, διαλαλούντες κάθε ώρα και στιγμή το μίσος τους για κάθε εργατικό-λαϊκό δικαίωμα, όπως ο Θ.Τζήμερος (είναι και αυτός πρόεδρος κόμματος!!!) και μάλιστα μετά από αίτημα του τελευταίου. Έσπευσε να καταγγείλει, με ταχύτατα αντανακλαστικά,  κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι λογιστές-φοροτέχνες πρέπει να απομονώσουν την πλειοψηφία, ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ-ΠΟΦΕΕ-ΕΣΚΟ, γιατί είναι «μια φωνή και μια γροθιά» με το κεφάλαιο. Να συσπειρωθούν στα σωματεία της ΠΟΛ, στο ΠΑΜΕ και στην ΠΑΣΕΒΕ, να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο