Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή διοργάνωσε από τις 2 μετά το μεσημέρι η ΓΣΕΒΕΕ αλλά και πολλοί σύλλογοι λογιστών φοροτεχνικών από όλη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποίησαν πορεία στην βουλή όπου ενώθηκαν και με άλλες οργανώσεις

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών, Αβραάμ Πανίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο SKnews.gr τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ομοσπονδία δεν θα δεχτεί "ούτε τώρα ούτε στο μέλλον να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς". " Δεν είναι δυνατόν να κατατίθεται στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο για το οποίο δεν υπήρξε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς.

Δεν πρέπει να ψηφίζεται νομοσχέδιο και πριν την ψήφισή του να έχουμε τρεις και τέσσερις τροπολογίες δήλωσε χαρακτηριστικά. Συμπληρώνοντας πως οι Ευρωπαίοι να καταθέτουν νομοσχέδια για την χώρα μας και να τα ψηφίζουν οι Έλληνες βουλευτές. Είναι ντροπή!

Το ψήφισμα της ΓΣΕΒΕΕ

 Η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει την αντίθεσή της στα εξής:

1. Στο εξοντωτικό φορολογικό και ασφαλιστικό περιβάλλον με τα εξωφρενικά πρόστιμα των άπειρων νομοθετικών διατάξεων, που δυστυχώς εξακολουθούν να διατηρούνται και με το σημερινό πολυνομοσχέδιο και οδηγούν με ακρίβεια στον αφανισμό των ΜΜΕ που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Διεκδικεί :

α) Κατάργηση του Νόμου για την φορολογία του 26% από το πρώτο ευρώ.

β) Επαναφορά του αφορολόγητου ορίου.

γ) Κατάργηση των εξοντωτικών προστίμων, των αναγκαστικών εισπράξεων οφειλών - προσωποκρατήσεων.

δ) Αποποινικοποίηση των οφειλών του ΟΑΕΕ και επαρκής κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων

ε) Θεώρηση όλων των βιβλιαρίων ασθενείας χωρίς προϋποθέσεις

στ) Νέα ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς φορείς

ζ) Επαναφορά των συντάξεων στα προ κρίσης επίπεδα

η) Επιστροφή των αποθεματικών των Ταμείων

2. Στη μετατροπή των φαρμακείων σε super market υγείας

3. Στην απαξίωση των ποιοτικών ελληνικών αγαθών (ψωμί, γάλα, ελαιόλαδο), του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης

4. Στην υποβάθμιση της συγγραφικής δραστηριότητας και τον πολιτισμικό μεσαίωνα που επιβάλλεται μέσα από την κατάργηση στην ενιαία τιμή των βιβλίων

5. Στην εμμονική ρύθμιση για την κυριακάτικη λειτουργία των επιχειρήσεων για όλο το χρόνο που είναι καταστροφική για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

6. Στην κατάργηση των εισφορών υπέρ δράσεων για την κατάρτιση ανέργων και καταπολέμηση ανεργίας

7. Στην καθετοποίηση της αγοράς καυσίμων

8. Στον φόρο υπεραξίας που επιβάλλεται σε μια περίοδο πλήρους απραξίας της αγοροπωλησίας ακινήτων και επαναφορά των εμπορικών μισθώσεων στις προηγούμενες ρυθμίσεις

9. Στη μετατροπή των ανέργων και των αστέγων σε κυνηγούς εφάπαξ μερίσματος και κουπονιών επιβίωσης

10. Στην πλήρη παράδοση της μεταφοράς προσώπων κα αγαθών (ταξί, φορτηγά) στις πολυεθνικές και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις.


Πηγή sknews.grΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο