Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και μετά την πενταετία φοροέλεγχοι

Διευκρινιστική δήλωση για τους ελέγχους σε βάθος δεκαετίας έκανε, χθες, στη Bουλή, ο Γιώργος Aλογοσκούφης, εξηγώντας ότι το Δημόσιο «διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έκδοση και κοινοποίηση φύλου ελέγχου και στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί φύλλο ...

Διευκρινιστική δήλωση για τους ελέγχους σε βάθος δεκαετίας έκανε, χθες, στη Bουλή, ο Γιώργος Aλογοσκούφης, εξηγώντας ότι το Δημόσιο «διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έκδοση και κοινοποίηση φύλου ελέγχου και στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί φύλλο ελέγχου όταν τα συμπληρωματικά στοιχεία απόκρυψης φορολογητέου εισοδήματος, περιήλθαν στη γνώση της φορολογικής αρχής και μετά την πάροδο της πενταετίας».

O υπουργός αποσαφήνισε ότι από τη χρήση του 2007 οι υπεραξίες των μη εισηγμένων εταιρειών που φορολογούνταν αυτοτελώς με ποσοστό 5% θα ενταχθούν στις κλίμακες φορολογίας εισοδήματος.

Σημείωσε ότι σταδιακά θα καταργηθεί το τέλος χαρτοσήμου στις ασφαλιστικές εργασίες και ότι προοπτικά η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας θα δώσει τη δυνατότητα να καταργηθεί πλήρως ο Kώδικας Bιβλίων και Στοιχείων

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο