Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας στην κινητοποίηση της Κυριακής 30 Μαρτίου

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

27/03/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Λαμβάνοντας αφορμή από το «Δελτίο Τύπου …» της ΠΟΦΕΕ που εξέδωσε στις 24-03-2014 με σκοπό την συμμετοχή των συναδέλφων στην κινητοποίηση της 31 Μαρτίου 2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος -που τελικά θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2014 ημέρα Κυριακή -έχουμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Σε όλες τις συναντήσεις-συζητήσεις μας, σας είχαμε τονίσει ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δεν λειτουργεί ηθελημένα. Έτσι και τώρα που έχει οριστεί ημέρα κινητοποίησης το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παραμένει κλεισμένο στο καβούκι του και περιμένει την λύση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά και του συνόλου των πελατών μας, εκ των άνωθεν την «δευτέρα παρουσία».

Επειδή θεωρούμε ότι οι αγώνες θα πρέπει να οργανώνονται και να συντονίζονται έγκαιρα  μέσα από συλλογικές διαδικασίες, μέσα από γενικές συνελεύσεις  και όχι από χρηματοδότες κινητοποιήσεων (βλέπε κινητοποίηση 7/3/2014), επειδή δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σε οποιαδήποτε φωνή διαμαρτυρίας που μπορεί να υψωθεί σε αυτούς τους «μολυβένιους καιρούς» (για τους λάτρες των ποιημάτων και της λογοτεχνίας),

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Στην κινητοποίηση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος με στόχο την κατάργηση των φορολογικών νόμων 4172/2013, 4174/2013 και 4223/2013

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το νομοσχέδιο που συμφώνησε με την ΤΡΟΪΚΑ και ανάμεσα στα άλλα αφορά φορολογικά θέματα και ρυθμίσεις για την λεγόμενη απελευθέρωση κλάδων που οδηγεί στην μονοπώληση της αγοράς (ΤΑΞΙ, ΓΑΛΑ, ΦΑΡΜΑΚΟ, ΒΙΒΛΙΟ κ.λπ.).

Η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Όλα τα μέτρα που ήρθαν (φορολογικό, ασφαλιστικό, απελευθέρωση επαγγελμάτων, επαγγελματική μίσθωση, κυριακάτικη αργία κ.ά.) θα μείνουν και όταν φύγουν τα μνημόνια, με ή χωρίς πλεόνασμα, με ή χωρίς Ανάπτυξη!

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης