Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας στην κινητοποίηση της Κυριακής 30 Μαρτίου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

27/03/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Λαμβάνοντας αφορμή από το «Δελτίο Τύπου …» της ΠΟΦΕΕ που εξέδωσε στις 24-03-2014 με σκοπό την συμμετοχή των συναδέλφων στην κινητοποίηση της 31 Μαρτίου 2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος -που τελικά θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2014 ημέρα Κυριακή -έχουμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Σε όλες τις συναντήσεις-συζητήσεις μας, σας είχαμε τονίσει ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δεν λειτουργεί ηθελημένα. Έτσι και τώρα που έχει οριστεί ημέρα κινητοποίησης το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παραμένει κλεισμένο στο καβούκι του και περιμένει την λύση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά και του συνόλου των πελατών μας, εκ των άνωθεν την «δευτέρα παρουσία».

Επειδή θεωρούμε ότι οι αγώνες θα πρέπει να οργανώνονται και να συντονίζονται έγκαιρα  μέσα από συλλογικές διαδικασίες, μέσα από γενικές συνελεύσεις  και όχι από χρηματοδότες κινητοποιήσεων (βλέπε κινητοποίηση 7/3/2014), επειδή δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σε οποιαδήποτε φωνή διαμαρτυρίας που μπορεί να υψωθεί σε αυτούς τους «μολυβένιους καιρούς» (για τους λάτρες των ποιημάτων και της λογοτεχνίας),

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Στην κινητοποίηση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος με στόχο την κατάργηση των φορολογικών νόμων 4172/2013, 4174/2013 και 4223/2013

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το νομοσχέδιο που συμφώνησε με την ΤΡΟΪΚΑ και ανάμεσα στα άλλα αφορά φορολογικά θέματα και ρυθμίσεις για την λεγόμενη απελευθέρωση κλάδων που οδηγεί στην μονοπώληση της αγοράς (ΤΑΞΙ, ΓΑΛΑ, ΦΑΡΜΑΚΟ, ΒΙΒΛΙΟ κ.λπ.).

Η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Όλα τα μέτρα που ήρθαν (φορολογικό, ασφαλιστικό, απελευθέρωση επαγγελμάτων, επαγγελματική μίσθωση, κυριακάτικη αργία κ.ά.) θα μείνουν και όταν φύγουν τα μνημόνια, με ή χωρίς πλεόνασμα, με ή χωρίς Ανάπτυξη!

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο