Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Περάτωση της φάσης Α' διεπαφής λογισμικού εισροών - εκροών για την αποστολή στοιχείων στη Γ.Γ.Π.Σ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Aνακοινώνεται η επικαιροποιημένη λίστα υλοποίητων λογισμικού συστήματος εισροών-εκροών που έχουν περατώσει επιτυχώς την Φάση Α’ δοκίμων για τη διεπαφή αποστολής στοιχείων από σύστημα εισροών-εκροών πρατηρίου υγρών καυσίμων. Σε σύνολο 15 υλοποίητων τέτοιου λογισμικού έχουν προκριθεί για τη Φάση Β’ οι παρακάτω:

Υλοποιητης Λογισμικου     Ημερ/νια Επιτυχους Περατωσης Δοκιμων Φασης Α’
 

ΑΛΦΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ             6/3/2014
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ                     6/3/2014
BARRACUDA SOFT              6/3/2014
ΕΛΒΗΣ                                 6/3/2014
LIALIAS SOFT                     6/3/2014
LOGICOM                            6/3/2014
GSI                                     6/3/2014
SINGULARLOGIC                6/3/2014
ΣΠΥΡΙΔΗΣ                           6/3/2014
ZETES                                 6/3/2014
ΕΝΕRCOM                          26/3/2014
ΜΠΟΗΣ                              26/3/2014
KNOWSOFTWARE               26/3/2014

 Υλοποιητές εκτος της παραπανω λιστας δεν έχουν περατώσει επί του παρόντος τα απαιτούμενα βήματα της Φάσης Α ώστε να προχωρήσουν στη Φάση Β’ των δοκίμων αποστολής στοιχείων προς της ΓΓΠΣ, και συνεπώς δε διαθέτουν επάρκεια λογισμικού για την αποστολή δεδομένων προς τη ΓΓΠΣ.

Η Φάση Α’ περιλάμβανε της περάτωση της υλοποίησης της διεπαφής αποστολής στοιχείων εισροών εκροών του αντίστοιχου λογισμικού, σε δοκιμαστική υπηρεσία υποδοχής στοιχείων της ΓΓΠΣ.

Η Φάση Β’ περιλαμβάνει αποστολή στοιχείων από ένα Πραγματικό πρατήριο, στη δοκιμαστική υπηρεσία υποδοχής στοιχείων της ΓΓΠΣ, ώστε να διακριβωθεί ότι η επαφή του εγκατεστημένου λογισμικού εισροών-εκροών, λειτούργει επαρκώς στην αποστολή:
 
1) Δελτία σε πραγματικό χρόνο (Δελτία Παραλαβής, Εξαγωγής, Επιστροφής, Λιτρομέτρηση)
2) tankcheck για όλες τις δεξαμενές του πρατηρίου κάθε 5 λεπτά
3) Ισοζύγια τέλους ημέρας
4) Ειδοποιήσεις σφαλμάτων/προβλήματος (Alerts)
5) Αλλαγές τιμών πώλησης καυσίμου.
 
Τονίζεται ότι η τελική πιστοποίηση του λογισμικού που αφορά στη διεπαφή αποστολής στοιχείων και συνεπώς η επάρκεια λογισμικού θα ανακοινωθεί με το πέρας της Φάσης Β για όλους τους παραπάνω υλοποιητές.

H παραπάνω ενημέρωση δεν επέχει θέση πιστοποίησης λογισμικού άλλα αφορά στην πρόοδο δοκιμών για το λογισμικό εισροών-εκροών των παραπάνω υλοποιητών αποκλειστικά για τη λειτουργία της διεπαφής αποστολής στοιχείων προς τη ΓΓΠΣ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο