Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με την κατάθεση του αναμενόμενου πολυνομοσχεδίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34 - Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Προς

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αντώνη Σαμαρά

Κοινοποίηση:
- Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο - Βασίλειο Μεϊμαράκη
- Βουλευτές
- Υπουργό Οικονομικών, κ. Ιωάννη Στουρνάρα
- Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
- Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη
- Επαγγελματικοί Φορείς της Χώρας

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2014
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 110

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Χαρακτηρίζουμε επιεικώς «αδιανόητο» το γεγονός να κατατίθεται Φορολογικό Νομοσχέδιο στην Βουλή χωρίς να έχει δοθεί η δυνατότητα στους εμπλεκόμενους φορείς που θα κληθούν να υλοποιήσουνε τις διατάξεις του να εκφράσουνε τις απόψεις τους επ’ αυτού, έστω κατά την διάρκεια συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή ή στην Βουλή.

Η επανάληψη της αποχής από την αναγκαία δημόσια διαβούλευση θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε «εκ νέου διόρθωση» των «διορθώσεων».

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διεκδικεί την θέση της στην αναγκαία δημόσια διαβούλευση για ένα ΝΕΟ σύγχρονο και εφαρμόσιμο φορολογικό σύστημα.

Έχει αποδειχθεί ότι η θεωρεία (των νομοθετούντων) απέχει από την πράξη και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί και βάζει στο περιθώριο όσους τους αρέσουν τα «μερεμέτια».

Ο στόχος της Κυβέρνησης για την μείωση της παραοικονομίας, της γραφειοκρατίας και το διοικητικό κόστος Δημοσίου και Επιχειρήσεων μπορεί να υλοποιηθεί μόνον μέσα από διάλογο.

Το «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» αποδείχθηκε ότι έφερε την πραγματική οικονομία σε ακόμη βαθύτερο τέλμα εξανεμίζοντας την όποια μικρή ρευστότητα από την αγορά.


Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο