Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Σ.Ε.Λ.ΚΕ συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΠΟΦΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ την Κυριακή 30/03/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Λ.ΚΕ συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΠΟΦΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ την Κυριακή 30/03/2014 στην Αθήνα ενάντια τα νέα φορολογικά μέτρα και για όσα αυτή την περίοδο συζητήσαμε (πρόστιμα, συνυπευθυνότητα, μεταφορά εργασιών κλπ).
 
Παράλληλα στα πλαίσια αυτών των κινητοποιήσεων οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 29/3/2014 και ώρα 10.30 π.μ   στην πλατεία Σορόκο, στην οποία καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σ’ αυτή.
 
Επίσης επειδή θεωρεί ότι τα μέτρα αυτά αφορούν όλους τους φορολογούμενους  καλεί και όλες της επαγγελματικές – επιστημονικές – εργατικές και αγροτικές οργανώσεις του Νησιού να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής σ’ αυτή.

Κέρκυρα 26/3/2014

Για το Δ.Σ

Μάρτης Φώτης                                        
Πρόεδρος                                                  

Βρανίκα Χριστίνα
Γ.Γραμματέας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο