Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από την εφορία οι κύριοι οχημάτων μετά τις 30/9

Από την εφορία θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά για να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2007 όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έγιναν κύριοι των οχημάτων τους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Και αυτό, καθώς τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν από τη Γενική Γραμματεία ....

Από την εφορία θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά για να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2007 όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έγιναν κύριοι των οχημάτων τους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Και αυτό, καθώς τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αφορούσαν στους ιδιοκτήτες που εμφανίζονταν κάτοχοι των οχημάτων με βάση τα στοιχεία της 30-9-06 (τελευταία ενημέρωση της ΓΓΠΣ από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών).
Κατόπιν αυτών, για τις μεταβιβάσεις οχημάτων που έλαβαν χώρα μετά την 30-09-2006, οι μεν παλαιοί κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να αγνοήσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών, οι δε νέοι κάτοχοι δεν θα λάβουν ειδοποιητήρια και θα πρέπει με την άδεια του οχήματος να μεταβούν στις ΔΟΥ, προκειμένου να προμηθευτούν το σήμα τελών κυκλοφορίας.
Οπως είναι ήδη γνωστό, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για την απόκτηση του σήματος θα πρέπει να έχει γίνει το αργότερο μέχρι τις 31-12-2006.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο