Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στη Χίο

Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

26 Μάρτιος 2014
Taxheaven.gr

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας 13 Π.Τ Ανατολικού Αιγαίου σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Χίο Φορολογικό Σεμινάριο, με θέμα :

Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων

Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Κάστρο το Σάββατο 05 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης 08,30 και θα έχει διάρκεια 05 ώρες, .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 03/04/2014, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Εισηγητής : Γιαννόπουλος Χρήστος Τέως Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από Πέμπτη 27/03/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2251025634 Δευτέρα –Τετάρτη –Πέμπτη και ώρες 08,30 έως 14,00 Έντυπο αίτησης θα διατίθεται στο Γραφείο του Π.Τ (Ελ. Βενιζέλου 6 2ος όροφος,), αλλά και ηλεκτρονικά από το site του ΟΕΕ.