Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: «Στις καθαρίστριες του Υπουργείου βία ...στη φοροδιαφυγή ασυλία»

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Αθήνα 26.3.2014
Αρ. Πρωτ.:478

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΒΙΑ
ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΥΛΙΑ!

Η Ομοσπονδία των Εφοριακών καταγγέλλει και καταδικάζει τη βία που άσκησαν σήμερα πάνοπλοι άντρες των ΜΑΤ, απέναντι σε τέσσερις συναδέλφισσες απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου, τις οποίες είχαν εγκλωβίσει στην είσοδο του Υπουργείου.

Σκηνές απερίγραπτης βίας εκτυλίχθηκαν σήμερα στην πλαϊνή είσοδο του Υπουργείου, σε τέσσερις ανυπεράσπιστες γυναίκες (50 έως 60 χρονών), οι οποίες αγωνίζονται με δυναμισμό τους τελευταίους έξι μήνες για το αυτονόητο δικαίωμά τους, στη δουλειά των 500€ . Η σημερινή κινητοποίησή τους είχε στόχο το πρωτοφανές…. αίτημα να συναντηθούν επιτέλους με τον Υπουργό που αρνείται εδώ και έξι μήνες να τις συναντήσει.

Αντί η αυστηρότητα να εξαντλείτε στις πλάτες των εργαζομένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και κάθε εργαζόμενου που μάχεται για το ιερό δικαίωμα στην εργασία, θα ήταν προτιμότερο η αυστηρότητα αυτή της Κυβέρνησης, να εξαντλείται στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ καθαρίστριες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο