Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση του Ενωτικού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Φοροτεχνικών Αττικής (Ε.Σ.Ο.Ε.Φ.Α.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΝΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Ε.Σ.Ο.Ε.Φ.Α.)


Οι καταστροφικές συνέπειες των νέων φορολογικών νόμων στην ενάσκηση του επαγγέλματος του Λογιστή –Φοροτεχνικού, καθώς και η ανάγκη προάσπισης και διασφάλισης της επαγγελματικής μας υπόστασης, απαιτούν την ανάληψη κοινής δράσης εκ μέρους όλους των συλλόγων.

Αναλογιζόμενοι όλα αυτά και με γνώμονα την ενότητα του κλάδου που όλοι επιθυμούμε , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε προσκαλούμε τους Συλλόγους που βρίσκονται κάτω από την σκέπη του Συντονιστικού Οργάνου αλλά και τους υπόλοιπους Συλλόγους του Νομού Αττικής στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Κυριακή 30/03/2014 ημέρα ψήφισης του Φορολογικού Νομοσχεδίου και ώρα 14.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για το επάγγελμά μας την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Αθήνα 26-3-2014

O Πρόεδρος                      
Δημήτριος Ίσαρης   

Ο Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Τσαμόπουλος

Η Γ. Γραμματέας
Ειρήνη Γιαννουλάτου


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΦΕΕ κινητοποιήσεις ΕΣΟΕΦΑ ΕΚΟΦΑΝ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο