Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. - «Δεν εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι ο φόρος υπεραξίας θα επιβαρυνθεί με το 1%-4% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης»

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
http://www.eneiset.gr/

Διευκρινίσεις για την υποβολή δηλώσεων φόρου υπεραξίας

21 Μαρτίου 2014

Η ΠΟΛ (Δ12A 1049253 ΕΞ 17.3.2014) παρέχει την διευκρίνιση ότι οι δηλώσεις φόρου υπεραξίας θα γίνονται συγκεντρωτικά στην δήλωση φόρου εισοδήματος στο τέλος του έτους.

Επειδή το Υπουργείο Οικονομικών δεν μας έχει συνηθίσει σε «γαλαντομίες» υπέρ των φορολογουμένων, δεν εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι με την ρύθμιση αυτή ο φόρος υπεραξίας θα επιβαρυνθεί με το 1%-4% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης.

Η «γενναιοδωρία» του Υπουργείου Οικονομικών προβλέπει επιπλέον ότι η ρύθμιση αυτή θα αυξήσει και την κλίμακα των λοιπών εισοδημάτων για την επιβολή του 1%-4% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης.

Δυστυχώς, δεν εκπλησσόμαστε...
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο