Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΓΣΕΕ- Να διατεθεί το πλεόνασμα που επετεύχθη για την καταπολέμηση της ανεργίας

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΔΗΛΩΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό «να διατεθεί το πλεόνασμα που επετεύχθη, χάρη στις πρωτοφανείς σε επίπεδο ΟΟΣΑ αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού, σε ενεργητικές πολιτικές καταπολέμησης της ανεργίας κι όχι στις άγαμες θυγατέρες και στους ένστολους» και πρόσθεσε: «Κύριοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτύχατε. Αυτό διαπιστώνεται από τις επιπτώσεις των πολιτικών σας στις χώρες της κρίσης αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Η Ευρώπη κρύφτηκε πίσω από το ΔΝΤ. Επίκεινται εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι πολίτες προσδοκούν αλλαγή πολιτικής και να δοθεί βάρος στην κοινωνική διάσταση στην Ευρώπη και στην απασχόληση. Η τρόικα και το ΔΝΤ δεν έχουν καμία κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση και πρέπει να αποσυρθούν άμεσα μαζί με τις πολιτικές τους».  

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ τόνισε επίσης ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για την Κύπρο όπως για την Ουκρανία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να μας ανησυχεί η άνοδος του φασισμού και των ακροδεξιών στοιχείων στην Ουκρανία.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης