Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Εκπλήξεις και νέοι κωδικοί

"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Ευχόμαστε μια καλή υποβολή. Κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να την κάνουμε ευκολότερη. "

Με αυτό το μήνυμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε το άνοιγμα της σχετικής εφαρμογής για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων 2014

Ήδη κατά την πρώτη ώρα το Taxis είχε δεχθεί πάνω από 50 δηλώσεις.

Στα έντυπο Ε1 έχουν ήδη προσυμπληρωθεί οι κωδικοί των παρακρατούμενων φόρων, των τόκων, των συντάξεων, και των εισοδημάτων από όσους υπόχρεους βέβαια είχαν στείλει τις προηγούμενες ημέρες τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.

Σε περίπτωση που οι φορολογούμενοι βρίσκουν λάθη η ανανέωση των στοιχείων των προσυμπληρωμένων κωδικών, γίνεται άμεσα,  εφόσον βέβαια οι υπόχρεοι για την αποστολή των βεβαιώσεων "φορτώσουν" τα νέα διορθωμένα αρχεία.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι ιατρικές δαπάνες θα αναγράφονται αναλυτικά ανά ΑΦΜ .Οι προσυμπληρωμένοι κωδικοίΣε περίπτωση που φορολογούμενοι διαφωνούν με τα στοιχεία των προσυμπληρωμένων κωδικών και εφόσον δεν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις από τους υπόχρεους, τους δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσουν τυχόν διαφορές, σε νέους κωδικούς.


Ετικέτες για αναζήτηση δηλώσεις κωδικοί Taxis Ε1


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο