Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Συνάντηση του Προεδρείου του Ο.Ε.Ε. με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5202252, FAX: 5202903, e-mail: [email protected]

Αθήνα 20 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Προεδρείου του Ο.Ε.Ε. με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο

Ο Πρόεδρος και το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή με τον Πρόεδρο του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε., Κωνσταντίνος Κόλλιας, συζήτησε με τον πολιτικό αρχηγό τα προβλήματα και τα ευρύτερα θέματα, που απασχολούν τους οικονομολόγους, ενώ έγινε και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Κόλλιας έθεσε - προς ενημέρωση του κ. Καμμένου - το πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου για συμμετοχή εκπροσώπων του στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, όταν συζητούνται νομοσχέδια με οικονομικό αντικείμενο.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεσμεύθηκε για τη στενότερη συνεργασία και επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Η σημερινή συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών, που έχει ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους πολιτικούς αρχηγούς.


Από το Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ Ανεξάρτητοι Έλληνες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο