Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Οι oργανωτικές αλλαγές του Ι.Κ.Α. -Ε.Τ.Α.Μ. στην Τήνο

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Τμήμα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
/ Αγ. Κωνσταντίνου 8, 104 31, Αθήνα
* 210-5215109, 5215460, 5215340, 5215343, 5215345,
fax: 210-5225137,
email: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Οργανωτικές αλλαγές του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ στην Τήνο

Με βάση την αναγκαιότητα προσαρμογής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ως προς τη λογιστική του διαχείριση στο Προεδρικό Διάταγμα 80/1997 και επιπλέον προκειμένου να προσαρμοστούν οι οργανωτικές δομές του Ιδρύματος στη νέα πραγματικότητα, που δημιούργησε η απόσχιση του κλάδου υγείας, μετά την υπαγωγή του στον ΕΟΠΥΥ, ο μετασχηματισμός των παραρτημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης ήταν αδήριτη αναγκαιότητα. Ωστόσο είναι πέρα για πέρα λανθασμένη η εκτίμηση ότι ο μετασχηματισμός υποβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών σε ασφαλισμένους και επιχειρήσεις.

Το νέο οργανωτικό πλαίσιο βασίζεται:

- στην καλύτερη κατανομή του υπηρετούντος ανθρωπίνου δυναμικού και οργάνωσή του με βάση τα μεγέθη κάθε μονάδας με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους

- στη συνένωση λειτουργικών μονάδων για την εξοικονόμηση πόρων σε όλα τα επίπεδα.

- στην ισότιμη και ισοδύναμη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των επιχειρήσεων είτε επισκέπτονται τα Υποκαταστήματα είτε τα Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια επανεξετάστηκε η λειτουργία του Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τήνου και αποφασίστηκε η μετεξέλιξή του σε γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ενταγμένο εποπτικά στην ασφαλιστική περιοχή του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σύρου.

Διαβεβαιώνουμε τη Δημοτική Αρχή, τους κοινωνικούς φορείς και το σύνολο των ασφαλισμένων ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες από το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζονται.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΟΠΥΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τήνος


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο