Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές διαβεβαιώνει ο Τσιτουρίδης

Για ακόμη μια φορά διαβεβαίωσε ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, πως ανοίγοντας το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να αυξηθούν ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές, ούτε τα όρια συνταξιοδότησης. ...

Για ακόμη μια φορά διαβεβαίωσε ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, πως ανοίγοντας το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να αυξηθούν ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές, ούτε τα όρια συνταξιοδότησης.
Ο υπουργός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή καθησύχασε τους φόβους, ενώ σχετικά με το ΕΚΑΣ, επισήμανε ότι υπάρχει προβληματισμός για την ενσωμάτωσή του στην κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι μέχρι το τέλος του 2008 θα συνεχιστεί το σημερινό καθεστώς.

Εντελώς διαφορετική άποψη εξέφρασε, πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός και τα επίτιμος αρχηγός της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας, ότι δεν είναι ρεαλιστική η προσέγγιση ότι θα λυθεί το ασφαλιστικό, χωρίς αύξηση ορίων ηλικίας, χωρίς αύξηση εισφορών και χωρίς μείωση των συντάξεων.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο