Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Στους πολίτες χαράτσια και κατασχέσεις, σε ...άλλους, προκλητικές φωτογραφικές τροπολογίες!

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Αθήνα 13.3.2014
Αρ. Πρωτ.: 474

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕ….ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ!

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, το Υπουργείο Οικονομικών να καταθέτει για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ την περίφημη τροπολογία για το θέμα των τριγωνικών (και ενδοομιλικών) συναλλαγών και μάλιστα σε άσχετα Ν/Σ. Είναι πρόκληση, την στιγμή που οι πολίτες υποφέρουν κάτω από χαράτσια, υπερφορολόγηση και κατασχέσεις, το Υπουργείο να καταθέτει τροπολογία με την οποία …..χαρίζει φόρους!

Καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ την συγκεκριμένη τροπολογία, και να δώσουν αναλυτικά στοιχεία , για τα ποσά φόρων που θα ωφεληθούν κάποιοι, που ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, σε περίοδο μάλιστα κρίσης και ανέχειας!

Καλούμε τους βουλευτές να αποφασίσουν αν είναι με τον λαό, τον οποίο πρέπει να υπηρετούν και στον οποίο πρέπει να απολογούνται ή με τους λίγους που γίνονται συνεχώς πλουσιότεροι στις πλάτες των πολλών και με το μόχθο τους.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ τριγωνικές ενδοομιλικές


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο