Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση του Ενωτικού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Φοροτεχνικών Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΝΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Ε.Σ.Ο.Ε.Φ.Α.)

Οι καταστροφικές συνέπειες των νέων φορολογικών νόμων στην ενάσκηση του επαγγέλματος του Λογιστή –Φοροτεχνικού, καθώς και η ανάγκη προάσπισης και διασφάλισης της επαγγελματικής μας υπόστασης, απαιτούν την ανάληψη κοινής δράσης εκ μέρους όλους των συλλόγων.

Αναλογιζόμενοι όλα αυτά προβήκαμε στη σύσταση άτυπου σώματος του Ενωτικού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Φοροτεχνικών Αττικής. Το Ε.Σ.Ο.Ε.Φ.Α. επαναβεβαίωσε τους σκοπούς για τους οποίους είχε αρχικά ιδρυθεί, θέτοντας ως πρωταρχικό του μέλημα τη συσπείρωση των Ενώσεων Λογιστών – Φοροτεχνικών της Αττικής.

Ευελπιστούμε το παράδειγμα μας να ακολουθηθεί και από άλλους Συλλόγους οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Συντονιστικό Όργανο, αλλά και από τις υπόλοιπες περιφέρειες ανά την Επικράτεια.

Οι συμμετέχουσες Ενώσεις:

1. Ε.Λ.Ο.Ν.Ι.Φ.Η. Ένωση Λογιστών – Οικονομολόγων Ν. Ιωνίας - Φιλαδέλφειας – Ηρακλείου εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της ΤΖΙΡΙΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

2. Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π. Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρό της ΓΙΑΝNΟΥΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ και τον Γ.Γ ΜΑΝΩΛΕΛΗ ΣΩΚΡΑΤΗ.

3. Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ και τα μέλη ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

4. Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Θ. Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών Θριασίου Πεδίου και Πέριξ. Εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο ΜΟΥΖΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

5. Σ.Ο.Λ.Π. Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο ΙΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και το μέλος ΤΑΠΕΙΝΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.

6. Π.Ε.Φ.Ε. Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων εκπροσωπούμενη από τον Αντιπρόεδρο ΣΕΙΜΕΝΗ ΟΡΕΣΤΗ και το μέλος ΞΕΝΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση μας, πρώτο μας μέλημα ήταν ότι ο Κλάδος πρέπει να αντισταθεί συνολικά. Επισημάνθηκαν οι καταστροφικές συνέπειες των νέων Φορολογικών Νόμων 4172/20134174/20134223/2013 στην ενάσκηση του επαγγέλματος του Λογιστή – Φοροτεχνικού, και αποφασίστηκε από η από κοινού ανάληψη δράσης του οργάνου για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

Τέλος το Συντονιστικό όργανο προχώρησε στην συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού του Συμβουλίου και εξέλεξε:

Πρόεδρος ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αντιπρόεδρος ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γ.Γραμματέας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ


Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για το επάγγελμά μας την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Αθήνα 12-3-2014

O Πρόεδρος
Δημήτριος Ίσαρης

Η Γ. Γραμματέας
Ειρήνη Γιαννουλάτου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο