Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από τις 4 Δεκεμβρίου τα δώρα Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ

Την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και των δώρων Χριστουγέννων για το 2006 αποφάσισε για τρίτη συνεχή χρονιά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ, μετά από πρόταση του διοικητή, Γιώργου Βερναδάκη. H απόφαση για την προπληρωμή των δώρων Χριστουγέννω.....

Την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και των δώρων Χριστουγέννων για το 2006 αποφάσισε για τρίτη συνεχή χρονιά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ, μετά από πρόταση του διοικητή, Γιώργου Βερναδάκη.
H απόφαση για την προπληρωμή των δώρων Χριστουγέννων και των επιδομάτων ανεργίας λήφθηκε με στόχο οι άνεργοι να τύχουν της καλύτερης δυνατής οικονομικής στήριξης ενόψει των εορτών.

Έτσι, από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006 θα προπληρώνονται από όλες τις Υπηρεσίες του Οργανισμού:


Τα επιδόματα τακτικής ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2007, καθώς και

Τα «δώρα» εορτών Χριστουγέννων του έτους 2006.
Υπενθυμίζεται ότι, τακτικό επίδομα ανεργίας (καταβάλλεται μία φορά το μήνα για 25 ημέρες) λαμβάνουν οι μισθωτοί των οποίων η σύμβαση εργασίας καταγγέλθηκε από τον εργοδότη ή έληξε και οι οποίοι έχουν ασφαλισθεί στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ. Το κατώτερο ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας ανέρχεται στα 12,45 ευρώ (μηνιαίο 311,25 ευρώ) και το ανώτερο στα 13,17 ευρώ (μηνιαίο 329,25 ευρώ).

Για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογένειας το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο