Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σεμινάρια... παρωδία

Σε μια περίεργη διαδικασία το υπουργείο Οικονομικών καλεί εκτάκτως και υποχρεωτικά τους εφοριακούς σε απογευματινά σεμινάρια, με στόχο την εκπαίδευσή τους για την αντιμετώπιση της όλο και αυξανόμενης ένταση που παρατηρείται στις εφορίες όλης της χώρας.

Ένταση η οποία οφείλεται στην αδυναμία των φορολογουμένων να ανταποκριθούν σε μια άνευ προηγουμένου φορολογική επιδρομή, ιδιαίτερα σε μισθωτούς και συνταξιούχους και τις ταυτόχρονες απειλές του υπουργείου για μαζικές κατασχέσεις σε περίπτωση οφειλών.

Για το επίπεδο των σεμιναρίων, το eforiakoi.org δημοσιοποιεί τα ερωτηματολόγια που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες. Στόχος του υπουργείου, πέραν της κατάργησης του πενθημέρου και του ωραρίου για τους εργαζόμενους, η ουσιαστική μεταφορά της ευθύνης για ότι συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα στις εφορίες, στους εφοριακούς. Το περιεχόμενο ταυτόχρονα των σημειώσεων αποδεικνύει την έλλειψη εικόνας της ηγεσίας του υπουργείου για ό,τι συμβαίνει στις υπηρεσίες μας, την ταλαιπωρία πολιτών και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.

Όσο για την αντίδραση της ΠΟΕ ΔΟY, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά και το περιεχόμενο σχετικής επιστολής προς την πολιτική ηγεσία... θα επανέλθουμε σύντομα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΕτικέτες για αναζήτηση εφοριακοί σεμινάρια


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο