Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι 14/3 η προθεσμία υποβολής αίτησης ετεροδημοτών

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ 18 Ετών- Γεννηθέντες 1996
Προθεσμία έως 14/3/2014

ΥΠΕΣ ΔΜΗΕΣ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Υποβολή Αίτησης Ετεροδημοτών

Η Διαδικασία Υποβολής Αίτησης Ετεροδημοτών συντελείται σε 2 βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Υποβολή Αίτησης

Συμπληρώνονται - καταχωρούνται στο αριστερό τμήμα της αίτησης τα στοιχεία του εκλογέα με ελληνικούς χαρακτήρες.

• Υποχρεωτικά στοιχεία εκλογέα: Φύλο, Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Όνομα Μητέρας, Ημ/νία Γέννησης, Νομός Εγγραφής, Δήμος Εγγραφής και Αρ. Δημοτολογίου. Εφόσον δεν υπάρχει Όνομα Πατέρα θα πρέπει να συμπληρωθεί το λεκτικό «ΑΠ» (Άνευ Πατρός).

Συμπληρώνονται στο δεξί τμήμα της αίτησης τα στοιχεία διαμονής του εκλογέα με ελληνικούς χαρακτήρες. Εξυπακούεται ότι συμπληρώνονται όλα τα στοιχεία της δ/νσης διαμονής (υποχρεωτικά οδός και αριθμός εφ’ όσον υπάρχουν), ώστε να διευκολυνθεί η ένταξή του στο εκλογικό διαμέρισμα, που πρέπει.

• Υποχρεωτικά στοιχεία διαμονής: Νομός Διαμονής, Δήμος Διαμονής, Πόλη-Περιοχή, Οδός, Αριθμός, Τ.Κ., Τηλέφωνο.

Αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία, «κλικ» στο πλήκτρο «Καταχώρηση Αίτησης», όπως δείχνει το βελάκι  και εμφανίζεται το επόμενο βήμα.ΒΗΜΑ 4: Εκτύπωση Αίτησης

Εμφανίζεται σε προεπισκόπηση η αίτηση του ετεροδημότη και «κλικ» στο πλήκτρο «Εκτύπωση Αίτησης», όπως δείχνει το βελάκι.1. Η αίτηση με τον ίδιο κωδικό (πάνω αριστερά) πρέπει να εκτυπωθεί τρεις φορές, έτσι ώστε την μία να κρατήσει ο ετεροδημότης και οι άλλες δύο να αποσταλούν στον Δήμο Διαμονής. Ο Δήμος Διαμονής αφού ελέγξει ότι τα δύο αντίγραφα αίτησης έχουν τον ίδιο κωδικό και λοιπά στοιχεία, θα πρέπει να συμπληρώσει σε αυτά το εκλογικό διαμέρισμα (κωδικός, ονομασία) και να αποστείλει το ένα εκ των δύο ταχυδρομικά ή με fax (2131361167) στη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, το αργότερο μέχρι 24 Μαρτίου 2014.

Σημείωση: Η αίτηση έχει δύο αριθμούς πρωτοκόλλου, ο πρώτος (παραλαβής) είναι για τα ΚΕΠ, ο δεύτερος είναι για τον Δήμο.


Ετικέτες για αναζήτηση ετεροδημότες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο