Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Και στο διαδικτυο όλα τα επιτόκια καταθέσεων της αγοράς

Εύκολη και προσβάσιμη σε κάθε πολίτη γίνεται η συγκριτική αξιολόγηση και των επιτοκίων καταθέσεων που προσφέρουν οι τράπεζες που λειτουργούν στην ελληνική αγορά, καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσιεύει πλέον στην ιστοσελίδα της συγκριτικό πίνακα με όλα τα επιτόκια καταθέσεων της αγοράς. ....

Εύκολη και προσβάσιμη σε κάθε πολίτη γίνεται η συγκριτική αξιολόγηση και των επιτοκίων καταθέσεων που προσφέρουν οι τράπεζες που λειτουργούν στην ελληνική αγορά, καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσιεύει πλέον στην ιστοσελίδα της συγκριτικό πίνακα με όλα τα επιτόκια καταθέσεων της αγοράς. Η δημοσίευση αυτή συμβάλλει καθοριστικά στη διασφάλιση όρων διαφάνειας και διευκολύνει τους πολίτες να συγκρίνουν και να επιλέγουν έχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχους πίνακες δημοσιεύει η κεντρική τράπεζα και για τα επιτόκια χορηγήσεων, καθώς και για τα έξοδα και τις προμήθειες των τραπεζικών συναλλαγών. Επισημαίνεται ότι στις κατηγορίες του πίνακα περιέχονται ορισμένα από τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες των τραπεζών, με κριτήριο την αντιπροσωπευτικότητά τους, η αναγραφή των οποίων αποτελεί μέρος μόνον της αναλυτικής ενημέρωσης που μπορούν να αντλούν οι συναλλασσόμενοι, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα ή τα καταστήματα κάθε τράπεζας. Ο πίνακας περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: Στεγαστική πίστη, καταναλωτική πίστη, πιστωτικές κάρτες, έξοδα και προμήθειες εμβασμάτων, έξοδα/προμήθειες καταθετικών λογαριασμών.

Τα πιστωτικά ιδρύματα έχουν την ευθύνη για την έγκαιρη κάθε φορά συμπλήρωση του πίνακα με τα τρέχοντα δεδομένα των τιμολογίων τους.

Πηγή Κέρδος

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο