Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Πρόγραμμα «Μετεκπαίδευσης»

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Aθήνα 6.3.2014
Αρ. Πρωτ.:464

1. Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
2. Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
3. Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Με έκπληξη (για μια φορά ακόμη) ενημερωθήκαμε από έγγραφα του Υπουργείου ότι θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα «Εξυπηρέτηση και σεβασμός στις σχέσεις της Φορολογικής Διοίκησης με τους πολίτες», Δεν θα επανέλθουμε στην στοιχειώδη υποχρέωσή σας για τον αναγκαίο διάλογο με τους εκπροσώπους των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών. Η αυταρχικότητά σας, έχει αποδειχθεί επανειλημμένα, αφού λειτουργείτε χωρίς κανένα διάλογο, για οποιοδήποτε θέμα.

Σκοπός της επιστολής αυτής είναι να σας τονίσουμε ότι:

1. Οι εφοριακοί ΑΠΑΙΤΟΥΝ σεμινάρια εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, στο νέο φορολογικό πλαίσιο, στον φορολογικό έλεγχο ειδικών υποθέσεων (λίστες, εμβάσματα κλπ) στα νέα φορολογικά και ελεγκτικά δεδομένα, στα θέματα μηχανογράφησης κλπ κλπ. Σεμινάρια σε θέματα που έχουμε αναγκασθεί, να πληρώσουμε πολλές φορές οι ίδιοι, ή που αντιμετωπίσαμε εσωτερικά στις υπηρεσίες μας, αφού η αδιαφορία και η ανικανότητα διοικούντων μας έχει διδάξει να μην περιμένουμε από αυτούς.

2. Καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα, τα σεμινάρια να μην γίνουν τις ώρες εξυπηρέτησης του πολίτη. Δεν καταλαβαίνουμε όμως, γιατί αυτά δεν ξεκινούν αμέσως μετά το πέρας της εξυπηρέτησης του κοινού, αλλά πολλές φορές στις 5μμ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σεμινάρια της 11.3.2014 σε Δράμα και Καβάλα τα οποία θα γίνουν 5μμ έως 9μμ! Αγνοούν οι διοργανωτές ότι υπάρχουν εφοριακοί, που διαμένουν εκτός πόλης σε μεγάλες αποστάσεις (π.χ. Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη κλπ); Την πλάγια καταπάτηση πενθημέρου και ωραρίου ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

3. Σας προτείνουμε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να παραμείνετε (χωρίς κάμερες και φωτογράφους) σε μια εφορία. Ίσως έτσι να καταλάβετε ότι η κοινωνική ένταση, η εξυπηρέτηση του πολίτη κλπ, δεν οφείλονται στην απουσία επικοινωνιακής δεξιότητας από τους εφοριακούς. Οφείλονται στην βάρβαρη πολιτική σας, στα χαράτσια, τις κατασχέσεις, κλπ και στην ανικανότητα σας να σχεδιαστεί ένα αποτελεσματικό σύστημα εξυπηρέτησης του φορολογούμενου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ μετεκπαίδευση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο