Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Λ.Φ. Χίου - Διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Χίου στις 7 μαρτίου και ώρα 13:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Λογιστών, φοροτεχνικών Χίου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου, πραγματοποιούν την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Χίου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις άδικες, εξωπραγματικές και εξοντωτικές φορολογικές και ασφαλιστικές διατάξεις, που οδηγούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τον αφανισμό.

Η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης των λογιστών, φοροτεχνικών και οικονομολόγων.

Καλούνται όλοι οι λογιστές του νησιού να κλείσουν τα γραφεία τους, να μην πραγματοποιήσουν  καμιά συναλλαγή με τις υπηρεσίες του δημοσίου, καθώς και όλοι επαγγελματίες του νομού να δώσουν το δυναμικό παρόν τους στην συγκέντρωση, ώστε να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας, πριν μας οδηγήσουν στο κλείσιμο.
               
Χίος, 6 Μαρτίου 2014
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο