Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την θετική έκβαση της επαναπρόσληψης των απολυθέντων συναδέλφων μας της 9Κ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ
(ΠΟΣΕ-ΙΚΑ)
Στουρνάρη 30 Αθήνα  τ.κ.104 33  -  Τηλ.: 2105246822 -2105243714
fax: 2105227466  e-mail : [email protected]
www.poseika.gr

Αθήνα 6 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την θετική έκβαση της επαναπρόσληψης των απολυθέντων συναδέλφων μας της 9Κ. Η δημοσίευση στο σχετικό ΦΕΚ της επαναφοράς των επιτυχόντων της σειράς του ΑΣΕΠ 9Κ στο ΙΚΑ, αποτελεί δικαίωση, όχι μόνο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της περιόδου 12/2012-1/2013, αλλά και της μέχρι σήμερα προσπάθειας μας, με συναντήσεις-παραστάσεις και με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο, προκειμένου μια αδικία να αποκατασταθεί, προσηλωμένοι στο κυρίαρχο διαχρονικό συνδικαλιστικό μας στόχο:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ

Συγχρόνως, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα, μετά τις δικαστικές αποφάσεις, εντείναμε την προσπάθεια μας για την άμεση πρόσληψη και της σειράς 8Κ, για να ομαλοποιηθεί η πιο δύσκολη περίπτωση προσλήψεων, που έχει προκύψει στο δημόσιο ποτέ από την ίδρυση του ΑΣΕΠ, 2 σειρών επιτυχόντων.

Σήμερα με την ολοκλήρωση της πρόσληψης της σειράς 8Κ στο ΙΚΑ, και την επαναπρόσληψη της σειράς 9Κ, διαμορφώνονται όροι ομαλότητας – συνεννόησης –συνεργασίας - άμβλυνσης της έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των 2 αυτών σειρών το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Κοινός στόχος σήμερα όλων των νεοπροσληφθέντων, θα πρέπει να είναι η στήριξη του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας που έχει τεράστια έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Ειδικά μετά την αποχώρηση σε διαθεσιμότητα 180 συναδέλφων μας, η οποία ουσιαστικά αντιπροσωπεύει το ¼ όσων προσλαμβάνονται και από τις 2 αυτές σειρές του ΑΣΕΠ.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, με το ίδιο πάθος, την ίδια αγωνιστική διάθεση, θα διεκδικεί μόνιμα την εργασιακή αποκατάσταση  των συναδέλφων μας που είναι σήμερα σε διαθεσιμότητα, και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα καθώς και τον εφιάλτη της απόλυσης.

ΣΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο